Miesieczne archiwa: Kwiecień 2019

BIURO NIECZYNNE

logo SZD3

Szanowni Państwo,

Informujemy, iż w dniu 02.05.2019 r. Biuro "Stowarzyszenia Ziemia Dzierżoniowska" będzie nieczynne.

FE_PR-DS-UE_EFFR-poziom-PoL-kolorPod adresem poniżej znajdą Państwo informację o wyborze najkorzystniejszej oferty na przygotowanie i przeprowadzenie kampanii edukacyjnej pod nazwą „Unikalne piękno środowiska naturalnego Gór Sowich”:

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA – DOSTAWA MEBLI, SPRZĘTU ELEKTRONICZNEGO I POMOCY DYDAKTYCZNYCH DLA SZKÓŁ NA TERENIE POWIATU DZIERŻONIOWSKIEGO W RAMACH REALIZACJI PROJEKTU „KREATYWNOŚĆ I NAUKA – KAŻDY UCZEŃ TEGO SZUKA” – POSTĘPOWANIE II

FE_PR-DS-UE_EFS-poziom-PL-kolor

Dzierżoniów, 11.04.2019 r.

"Stowarzyszenie Ziemia Dzierżoniowska" : DOSTAWA MEBLI, SPRZĘTU ELEKTRONICZNEGO I POMOCY DYDAKTYCZNYCH DLA SZKÓŁ NA TERENIE POWIATU DZIERŻONIOWSKIEGO W RAMACH REALIZACJI PROJEKTU „KREATYWNOŚĆ I NAUKA – KAŻDY UCZEŃ TEGO SZUKA” – POSTĘPOWANIE II

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA – Dostawy

OGLOSZENIE O UDZIELENIEU ZAMOWIENIA (1)

Zaproszenie do składania ofert na: Przygotowanie i przeprowadzenie kampanii edukacyjnej pod nazwą „Unikalne piękno środowiska naturalnego Gór Sowich” realizowanej w ramach projektu pn. „Unikalne piękno środowiska naturalnego Gór Sowich – kampania informacyjno – edukacyjna”

FE_PR-DS-UE_EFFR-poziom-PoL-kolor

Stowarzyszenie Ziemia Dzierżoniowska zaprasza do składania ofert na postępowanie dotyczące przygotowania i przeprowadzenia kampanii edukacyjnej pod nazwą  „Unikalne piękno środowiska naturalnego Gór Sowich” realizowanej w ramach projektu pn. „Unikalne piękno środowiska naturalnego Gór Sowich – kampania informacyjno – edukacyjna”.

Więcej informacji znajdą Państwo pod adresem:

ZAWIADOMIENIE O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY dla zapytania ofertowego na organizację transportu wycieczek dla uczniów ze szkół położonych na terenie Powiatu Dzierżoniowskiego w ramach projektu „Kreatywność i nauka – każdy uczeń tego szuka” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej – Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020.

zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty